Σάββατο, ώρα 17:00, 5 χρόνια πριν… 
Έχω μόλις τελειώσει το τρίωρο μπάνιο-σπα και σκέφτομαι ότι είναι μια καλή  ώρα για να ξεκινήσω να ετοιμάζομαι για το βραδινό μου ραντεβού… στις 22:00 (!) Έχουμε και (κ)λ(αί)έμε: Μία ώρα για να βρω τι θα φορέσω, μια ώρα νύχια, μια ώρα περιποίηση προσώπου, μία ώρα ντύσιμο με βιντεοκλιπίστικο χορό προετοιμασίας στον καθρέφτη, μία ώρα μακιγιάζ και φύγαμε! Όλο αυτό το τελετουργικό επαναλαμβανόταν κάθε φορά που είχα να βγω, είτε ραντεβού είτε προς αναζήτηση του επόμενου ραντεβού και θέλω να μοιραστώ μαζί σου με πονεμένη ειλικρίνεια…ότι μου έχει λείψει πάρα, πάρα, πολύ.

Ξέρω, τι λες. Ότι βαρέθηκες και τα ραντεβού και την αγωνία του που θα οδηγήσει όλο αυτό το πράμα και τα ποτά και τα ξενύχτια και τα σφηνάκια και ότι θες κι εσύ επιτέλους να αράξεις βρε αδερφή, να μείνεις μέσα και να δεις DVD χουχουλιάζοντας κάτω από την ίδια κουβέρτα. Επειδή όμως εγώ σου υποσχέθηκα από την αρχή ότι θα σε ενημερώσω για όλα αυτά που σε περιμένουν από την άλλη μεριά της πόρτας, θα σου πω ένα ακόμα μυστικό που δεν θα σου πει κανένας: όταν θα βρεις παρέα για χουχούλιασμα, ραντεβού τέλος. Και ραντεβού τέλος, σημαίνει ότι σιγά σιγά, όλη αυτή η εβδομαδιαία προετοιμασία, θ’αρχίσει να φαίνεται παράλογη και περιττή. Και όλο αυτό που κάποτε λαχταρούσες θα γίνει αυτό που είσαι και θα αρχίσεις να λαχταράς αυτό που ήσουν τότε που φορούσες πυτζάμα μόνο όταν είχε 2 βαθμούς υπό το μηδέν και αυτό για να κάνεις πυτζάμα πάρτυ.

Κι εδώ πετάγεται ο Ασκητής να μας πει ότι δεν πρέπει να αφηνόμαστε στη σχέση και να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε σε επίπεδο περιποίησης και φροντίδας του εαυτού μας για να μας αρέσουμε κι έτσι να αρέσουμε και στο σύντροφο και μπλα, μπλα, μπλα…ΟΚ, εντάξει ρε φίλε, αλλά εγώ που έχω πρόβλημα στην εναρμόνιση των ρόλων και δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι πολλά πράματα ταυτόχρονα και η εναλλακτική φεμινιστική μου φύση γίνεται έξαλλη με κάτι τρίπτυχα για δούλες, κυράδες και πόρνες τι στην ευχή θα κάνω; Θα είμαι βρωμίλω σεξουάλα ή κυριλέ ξενέρωτη νοικοκυρά;

Γι’αυτό αγαπημένη, όσο εγώ θα βουρλίζομαι με αναπάντητα ερωτήματα, απόλαυσε το όσο περισσότερο μπορείς όλο αυτό το μαγικό πανηγύρι της χαράς και του μυστηρίου και μην γκρινιάζεις άλλο! Θα τα νοσταλγείς αυτά τα ραντεβού, να μου το θυμηθείς.